Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1237
Comentează add

Elena Udrea este acuzată de DNA de spălare de bani şi fals în declaraţia de avere, în dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare.

Elena Udrea "acuzată de spălare de bani şi fals"

radiojurnal

Elena Udrea. Foto: facebook.com/EUdrea

Elena Udrea este acuzată de DNA de spălare de bani şi fals în declaraţia de avere, în dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare.

Ea este audiată la această oră la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.  

Potrivit unor surse judiciare, procurorii susțin că Elena Udrea ar fi cumpărat mai multe bunuri în perioada în care era căsătorită cu Dorin Cocoş, a căror valoare depăşea veniturile obţinute de aceasta.

Potrivit reporterului nostru Mădălina Verman, care citează surse judiciare, Elena Udrea ar fi ştiut de provenienţa banilor obţinuţi ilegal de fostul său soţ, Dorin Cocoş, bani cu care ar fi fost cumpărate mai multe bunuri comune.

Mai mult, şefa Partidului Mişcarea Populară ar fi ştiut şi de intenţia lui Dorin Cocoş de a obţine chitanţe false pentru restituirea pretinsului împrumut de la fostul tenismen Dinu Pescariu.

Elena Udrea a anunţat încă de dimineaţă, pe o reţea de socializare, că a fost chemată personal să dea lămuriri într-un dosar, fără a preciza despre ce dosar este vorba.

Numele politicianului a aparut în două dosare importante: cel al retrocedărilor ilegale de păduri în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost trimisă în judecată şi în cel al licenţelor Microsoft, în care mai mulţi foşti miniştri sunt cercetaţi.

În acest din urmă dosar, fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, este arestat preventiv.


Etichete Elena UdreaDNAmandatdosarul Microsoftspălare de banifals în declaraţia de avere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live