Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Coşlea

4 Iulie 2013
Vizualizari: 1502
Comentează add

"Snowden, te însori cu mine?", scrie fosta spioană rusă Anna Chapman, "femeia fatală, cu părul de culoarea focului", pe contul său de Twitter, potrivit The Daily Mail.

Edward Snowden, cerut în căsătorie

alexandra-coslea

Edward Snowden. Foto: captură You Tube.

Fosta spioană rusă Anna Chapman i-a făcut o propunere de căsătorie ex-consultantului Agenţiei de Securitate Naţională, Edward Snowden, scrie The Daily Mail.

"Femeia fatală, cu părul de culoarea focului, a fost laconică şi dulce", se afirmă în articolul publicaţiei britanice.

"Snowden, te însori cu mine?", scrie Chapman pe contul său de Twitter.

Mesajul a apărut în momentul în care toată lumea se întreabă dacă Snowden a rămas sau nu în patria Annei Chapman, ori a reuşit totuşi să urce la bordul aeronavei preşedintelui bolivian Evo Morales.

The New York Daily News scrie, la rândul său, despre Chapman ca despre "spioana care îl iubeşte" pe fostul asistent tehnic al CIA, căutat în prezent de SUA pentru că a dat în vileag un program de supraveghere electronică al guvernului ţării sale.

În acest sens, publicaţia menţionată parafrazează denumirea unui film despre James Bond "The Spy Who Loved Me" din 1977.

Mesajul Annei Chapman, după cum se menţionează în articol, a fost trimis "din Rusia, cu dragoste'", titlul unui alt film cu agentul 007.

În 2010, aminteşte această din urmă publicaţie, Chapman a fost expulzată din SUA ca "spion rus", împreună cu alţi nouă agenţi aflaţi în solda agenţiilor de informaţii ale Moscovei.

În prezent, ea este model şi autoarea mai multor proiecte televizate precum "Secretele lumii cu Anna Chapman" la canalul de televiziune rus REN tv.


Etichete Edward SnowdenAnna Champancerere în căsătoriespionmodelThe Spy Who Loved Medin Rusiacu dragosteagentul 007SUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live