Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

2 Martie 2021
Vizualizari: 144
Comentează add

Soţia autorului dublei crime de la Oneşti va fi propusă pentru arestare preventivă.

Echipă de specialişti ai IGPR deplasată la Oneşti

florin-lepadatu

Foto arhivă

Echipa de specialişti ai IGPR deplasată la Oneşti, pentru a verifica modul de intervenţie în cazul dublei crime, a precizat că bărbatul agresor fusese adus într-o situaţie sub control în urma negocierilor purtate de către poliţişti timp de mai multe ore, însă la un moment dat s-a produs un declic atunci când una dintre victime a încercat să îl atace pe bărbatul agresor, moment când acesta a început să lovească cu cuţitul.

Procurorii din Bacău au deschis un dosar penal pentru omor calificat în cazul celor doi muncitori înjunghiați mortal luni seară, după ce au fost sechestrați timp de mai multe ore într-un apartament din Onești.

Deocamdată este un dosar in rem, adică cu privire la faptă, în condițiile în care agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

El va fi audiat de îndată ce starea de sănătate o va permite.

Și modul în care au intervenit polițiștii este verificat, iar adjunctul Inspectoratului General al Poliției Române, chestorul de poliție Florentin Bracea, a declarat într-o conferință de presă la Bacău că echipa de control nu s-ar fi deplasat la fața locului dacă cei de la poliția județeană din Bacău și-ar fi făcut treaba până la capăt.


Florentin Bracea: "Verificăm modul de intervenție al polițiștilor, Inspectoratul de poliție județean Bacău. Încă de la început vă asigurăm că suntem determinați să clarificăm toate aspectele care țin de acest eveniment. La finalizarea verificărilor vom întocmi un raport cu rezultatul acestora, iar cei care se fac vinovați de această tragedie vor răspunde legal."

Soţia autorului dublei crime de la Oneşti va fi propusă pentru arestare preventivă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată la Bacău, comisarul şef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

El a explicat că soţia autorului se afla în apartamentul de deasupra celui în care erau ţinuţi cei doi muncitori ostatici şi îşi încuraja soţul în demersul său.

Femeia a fost reţinută încă din noaptea de luni spre marţi, fiind suspectă de comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate, notează Rador.


Etichete poliţieIGPRmascaţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live