Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

29 Iulie 2020
Vizualizari: 669
Comentează add

Britanica Johanna Konta, locul 14 WTA, a decis să nu participe la Palermo Ladies Open, primul turneu din circuit organizat după perioada de carantină a tenisului mondial.

După Simona Halep, și Johanna Konta se retrage din turneul de la Palermo

ciprian-bolan

  FOTO: facebook.com/PalermoLadiesOpen

Pe lângă Simon Halep și Johanna Konta, și alte jucătoare vor lipsi de la Palermo: Svetlana Kuznetsova (locul 32 WTA), Veronika Kudermetova (locul 40 WTA) și Anastasija Sevastova (locul 43 WTA).

Retragerile au fost în favoare Soranei Cîrstea (locul 75 WTA), care a intrat pe tabloul principal. Irina Begu (locul 81 WTA) este prima rezervă. Patricia Țig (locul 85 WTA) este a treia.

Simona Halep (locul 2 WTA) s-a retras duminică din Palermo Ladies Open. 

„Având în vedere creşterea recentă a cazurilor Covid-19 în România şi îngrijorării mele cu privire la călătoriile aeriene internaţionale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi Ministerului italian al Sănătăţii pentru toate eforturile făcute în numele meu” este mesajul postat pe conturile oficiale ale Simonei.

Jucătoarele noastre au primit o derogare din partea Ministerului Sănătății din Italia pentru a juca fără să treacă mai întâi prin carantina obligatorie de două săptămâni.

Palermo Ladies Open începe sâmbătă cu meciurile din calificări.


Etichete teniswtaitaliapalermohalepcirsteabegutigkonta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live