Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2016
Vizualizari: 976
Comentează add

Temperaturile au scăzut pană la minus 21 de grade la Braşov, Făgăraş şi Videle, iar în Capitală, la periferie, sunt acum minus 18 grade.

După ninsori şi viscol a fost prima noapte de ger

radiojurnal

Foto: Florentina Varga.

Temperaturile au scăzut pană la minus 21 de grade la Braşov, Făgăraş şi Videle, iar în Capitală, la periferie, sunt acum minus 18 grade.

În aceste condiţii, primaria capitalei a distribuit aseară alimente calde şi îmbrăcăminte groasă persoanelor fără adapost, călătorilor care aşteptau înfriguraţi mijloacele de transport, taximetriştilor şi persoanelor care dezăpezeau carosabilul.

Au fost distribuite circa 1000 de portii de supa si ceai cald si 100 de geci, manusi, bocani si sosete, numai in zona Garii de Nord si aceleasi cantitati de alte doua echipe care s-au deplast pe raza capitalei, ne-a transmis reporterul Florentina Varga.

Primaria Capitalei va continua distribuirea de alimente calde si in perioada urmatoare, când se anunţă înteţirea gerului.

Astfel, mercurul în termometre va coborî mult şi în următoarele zile, în aproape toată ţara, în special în Muntenia, Transilvania şi Moldova.

Cât va dura acest episod de ger aflăm de la meteorologul Oana Păduraru.

"Vremea va fi deosebit de rece în toate zonele ţării, dar în sud, în est şi în centru vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger cu minime de minus15, minus 10 grade, iar izolat în Oltenia, Muntenia şi în sud-estul Transilvaniei se vor înregistra valori termice în jurul a minus 20 de grade. De asemeni, ţin să menţionez că vremea rece, local geroasă noaptea şi dimineaţa, va ţine până în jurul datei de 26 ianuarie", a spus Oana Păduraru. 

Pe site-ul romaniaactualitati.ro găsiți sfaturi utile pentru perioada de iarnă.


Etichete friggermeteovremeatemperaturi scăzutePrimăria Generală Bucureşticeai caldprognozămeteorologul Oana Păduraru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live