Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Coşlea

4 Ianuarie 2013
Vizualizari: 1480
Comentează add

Actriţa Brigitte Bardot ameninţă că va cere cetăţenia rusă pentru a scăpa de Franţa, "care a devenit un cimitir al animalelor", scrie vedeta pe siteul fundaţiei sale.

După Gerard Depardieu, şi Brigitte Bardot vrea cetăţenie rusă

alexandra-coslea

Actriţa Brigitte Bardot.

După ce actorul francez Gerard Depardieu a primit cetăţenia rusă şi a anunţat că va pleca din Franţa din cauza taxelor mari, Brigitte Bardot ameninţă că va face acelaşi lucru pentru a-şi proteja cei doi elefanţi pe care-i are la o grădină zoologică din Lyon.

Actriţa şi activista pentru drepturile animalelor a cerut deja public să le fie permis să trăiască celor doi elefanţi, bolnavi de turbeculoză.

"Dacă cei de la putere au laşitatea şi imprudenţa de a omorî cei doi elefanţi, Baby şi Nepal, în ciuda cererilor numeroase făcute de fundaţia mea de a-i salva...am luat decizia de a cere cetăţenie rusă pentru a pleca din Franţa, care este un cimitir pentru animale", scrie Brigitte Bardot pe site-ul fundaţiei sale.

Joi, preşedintele Rusiei Vladimir Putin a semnat un decret prin care actorul Gerard Depardieu a primit cetăţenia rusă.

Acesta a protestat public faţă de proiectul preşedintelui Franţei Francois Hollande de a introduce taxarea cu 75% a celor care câştigă mai mult de un milion de euro.

Luna trecută, Gerard Depardieu spunea că se bazează pe trei ţări care să îi acorde cetăţenia: Rusia, Belgia şi Muntenegru.


Etichete cetăţenie rusăelefanţiBabyNepalanimaleVladimir PutinGerard Depardieutaxe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live