Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 August 2020
Vizualizari: 257
Comentează add

Dublu record astăzi la numărul de cazuri și de decese #Covid-19

radiojurnal
Dublu record astăzi în ceea ce privește numărul de cazuri de COVID-19 și de decese.
 
În ultimele 24 de ore s-au înregistrat cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei de COVID-19, anume 1.454, dar și cel mai mare număr de decese, 53.
 
Prezent astăzi la lansarea lucrării "Pandemia COVID-19 în România. Aspecte clinice și epidemiologice", apărută la Editura Academiei Române, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că trebuie să ne așteptăm la creșterea numărului de cazuri în următoarea săptămână, mai ales din cauza concediilor de odihnă.
 
Nelu Tătaru: Vom avea o săptămână cu un număr crescut de cazuri. Suntem în plin sezon estival, suntem în plin sezon de relaxări. Suntem într-un moment în care gestionăm un număr mare de cazuri, testăm un număr mare de suspecți ai infecției cu COVID și, secundar, vom avea și un număr mare de rezultate pozitive. Esența este ca aceste rezultate pozitive să le putem gestiona în contextul manifestărilor clinice, și aici mă refer în special la cazurile medii, severe și grave, care vor necesita spitalizare în Terapie Intensivă, unde avem niște resurse limitate.

Etichete coronavirusromania(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live