Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

6 August 2022
Vizualizari: 480
Comentează add

În autocar se aflau 25 de pasageri, dintre care șapte cetăţeni turci, iar restul români.

DSU: Patru români au murit în urma accidentului rutier petrecut în Bulgaria

-

   Foto: Arhivă/ Gina Poenaru

Realizator: Ciprian Sasu - Reporter: Daniela Vasilescu
Realizator: Patru români au murit în urma accidentului rutier petrecut azi-noapte în Bulgaria, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. În autocar se aflau 25 de pasageri, dintre care șapte cetăţeni turci, iar restul români. Conform datelor preliminare, nouă pasageri au fost răniţi şi sunt internaţi într-un spital din Bulgaria. În prezent sunt implicate în operaţiunea de salvare patru elicoptere româneşti care vor aduce în ţară o parte dintre răniţi. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, i-a declarat reporterului RRA, Daniela Vasilescu:

Raed Arafat: Avem cinci pacienți români care sunt în spitalul din Veliko Tărnovo, care urmează să fie evacuați pe cale aeriană către București. Noi am trimis de la început, de când am aflat, o echipă medicală cu elicopterul SMURD București. O echipă medicală de la Floreasca, care a ajuns la Veliko Tărnovo, au finalizat evaluările. Cei cinci pacienți care sunt acolo urmează să fie aduși cu alte elicoptere pe lângă cel din București. Deci, sunt mobilizate deja și urmează să decoleze elicopterul din Galați, din Constanța și din Craiova, care vor aduce împreună cu cel din București cei cinci pacienți. Unul dintre elicoptere va face două drumuri. 

Realizator: Accidentul a avut loc azi-noapte în Bulgaria, când şoferul autocarului a ratat un viraj în apropierea satului Kuţina, lângă Veliko Tărnovo şi a lovit un autorism local care staţiona pe banda de refugiu. Autorcarul se îndrepta spre România, venind de la Istanbul, scrie presa de la Sofia.


Etichete (ii)accidentbulgaria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live