Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Noiembrie 2018
Vizualizari: 450
Comentează add

Ninsoarea a afectat azi circulaţia rutieră şi pe cea cu trenul. Toate porturile de la Marea Neagră au fost închise din cauza vântului puternic. Şi traficul aerian a fost perturbat.

Drumuri cu restricţii, trenuri şi avioane cu întârzieri, porturi închise

radiojurnal

 

Se menţine restricţia de tonaj de pe DN 3, în judeţul Călăraşi, între localităţile Lehliu şi Cuza Vodă - autoturismele cu masa mai mare de 7,5 tone nu au voie să circule pe acest tronson, pentru ca utilajele să poată acţiona pentru curăţarea carosabilului de zăpadă şi de asemenea, pentru împrăştierea de material antiderapant. 

Şoferii de camioane care vor să iasă din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu - Ruse au de aşteptat ore bune.

 

Pe DN 5, Bucureşti - Giurgiu, coada de maşini se întinde pe o distanţă de aproximativ 12 km, după ce, timp de 4 ore autorităţile din Bulgaria au restricţionat accesul maşinilor de mare tonaj, din cauza vremii nefavorabile.

 

Mai multe trenuri şi avione au avut întârzieri, astăzi, din cauza ninsorii viscolite.

 

În ceea ce priveşte traficul naval, toate porturile de la Marea Neagră sunt şi la această oră închise, din cauza vântului puternic.


Etichete DN3DN5Marea neagrăporturiavioanetrenuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live