Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

28 Mai 2021
Vizualizari: 279
Comentează add

,,Golden Gate" de România nu va rămâne Muzeu.

Drulă: Se poate lucra pe tot şantierul Podului de la Brăila

alex-lancuzov

FOTO: https://www.facebook.com/catalindrulausr.

Constructorul Podului Suspendat de la Brăila a primit autorizaţia pentru lucrări pe ultimii 15 kilometri ai drumurilor de legătură, ceea ce înseamnă că, din acest moment drumarii pot începe execuţia şoselelor care vor asigura legătura cu podul peste Dunăre.


Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a anunţat astăzi, pe pagina sa de Facebook că asocierea italo- niponă care construieşte podul de 2 kilometri a promis terminarea lucrărilor la Pod şi pentru 10 kilometri din aceste drumuri de legătură până la finalul anului viitor, astfel încât, cea mai complexă lucrare de infrastructură rutieră de după Revoluţie să nu devină ,,cel mai scump muzeu"

Reamintim că, Ministerul Transporturilor a emis cu mare întârziere Autorizaţiile de Construire pentru drumurile de legătură cu o lungime totală de 24 de kilometri, în lipsa cărora, Podul, odată construit NU ar putea fi dat în trafic.

Date tehnice :


Podul suspendat de la Brăila are o lungime de 2 kilometri, pilonii ajung la o înălţime maximă de 196 de metri iar contractul de 433 milioane euro, fonduri europene prevede şi construirea unui drum expres cu 4 benzi între Brăila şi localitatea Jijila ( în jud. Tulcea)
 


Etichete catalin drulasantierpodbraila(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live