Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 05 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

7 Mai 2018
Vizualizari: 491
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu vede motive pentru care guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu ar păstra această funcţie în continuare.

Dragnea a declarat că îl susţine pe Mugur Isărescu la conducerea BNR

radu-dobritoiu

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că nu vede motive pentru care guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu ar păstra această funcţie în continuare.

"Mai vedem ce e până la anul. De ce nu ar rămâne domnul Isărescu? I-am şi spus-o, aşa cum am făcut-o şi în anii precedenţi, aşa cum am făcut-o şi în mai multe rânduri, public, atunci când a fost atacat violent şi dumnealui şi Banca Naţională. Eu nu am de ce să îmi schimb opinia", a precizat Dragnea, într-o declaraţie acordată presei la sediul PSD, întrebat cum comentează declaraţia lui Isărescu, potrivit căreia de anul viitor nu va mai fi guvernator al BNR.

Întrebat de ce întâlnirea dintre guvernatorul BNR şi prim-ministru a avut loc în biroul său, Dragnea a precizat că acest lucru a fost convenit de toţi participanţii la întâlnire.

"Unii m-au criticat, alţii dimpotrivă. Am înţeles supărarea, dar chiar nu trebuie să iau mandat pentru astfel de întâlniri. Am înţeles că trebuie să iau mandat când ies din ţară, dar pentru astfel de întâlniri nu trebuie să iau mandat. Am avut discuţie cu domnul Isărescu acum vreo lună, telefonică, şi am stabilit că o să ne întâlnim. Stabiliseră deja cu doamna prim-ministru să se întâlnească şi am convenit să nu ne vedem doi cu doi, să ne vedem toţi trei, şi am convenit să fie la Parlament", a spus Dragnea.
 


Etichete BNRconducere BNRsustinere Dragnea ptr Mugur IsarescuDeclaratii Liviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live