Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

29 Iulie 2014
Vizualizari: 1447
Comentează add

Pompierii din judeţul Olt au salvat marţi la Făgeţelu două persoane, o femeie şi un barbat care au fost surprinşi de viitură.

Două persoane, salvate din calea apelor

laura-stoican-olt

Foto: arhivă.  

Pompierii din judetul Olt au salvat marti la Fagetelu doua persoane, o femeie si un barbat care au fost surprinsi de viitura.

Potrivit purtatorului de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu, femeia a fost surprinsa de o viitura si a reusit sa se prinda de un stâlp unde a reusit sa ramâna pâna au ajuns pompierii cu o barca pneumatica, iar barbatul este un cioban din Fagetelu, care a fost cautat timp de doua ore în zona inundata.

Acesta a precizat ca în zona inundata din localitatea Barasti este cautat un barbat ce se afla pe câmp si care a fost dat disparut si este posibil sa fi fost surprins de viitura.

Nedeloiu a mai spus ca în localitatea Teiusi patru persone sunt izolate pe o insula aflata într-o zona inundata, iar spre acestia se îndreapta echipaje de pompieri.

Pompierii intervin, de altfel, în mai multe localitati pentru evacuarea apei din gospodarii si pentru salvarea bunurilor.  


Etichete Inundații 2014OltFăgeţelupompieriISU Oltviiturăciobanzonă inundatăevacuareapă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live