Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 04 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 August 2015
Vizualizari: 1459
Comentează add

În perioada următoare se vor face studii de fezabilitate pentru două noi poduri peste Dunăre: Turnu Măgurele - Nicopole şi Călăraşi - Silistra.

Două noi poduri peste Dunăre ar putea fi construite

radiojurnal

 Podul Calafat-Vidin. Foto: wikipedia.org.

În perioada următoare se vor face studii de fezabilitate pentru două noi poduri peste Dunăre: Turnu Măgurele - Nicopole şi Călăraşi - Silistra, a anunţat şefa Direcţiei Infrastructură din Ministerul Dezvoltării, Diana Ţenea. 

Finanţarea construcţiilor se va face prin Programul Operaţional Transporturi şi din bugetul de stat, iar de poduri se va ocupa Ministerul Transporturilor.   
 
"Sigur că Calafat - Vidin a fost o mare realizare, dar nu este suficient. Se vor face studii de fezabilitate, finanţate prin programul România - Bulgaria Transfrontalier. Aplicantul este Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru cele două amplasamente Turnu Măgurele - Nicopole şi Călăraşi - Silistra", spune Diana Ţenea. 
 
Declaraţia a fost făcută la închiderea proiectului  "SPATIAL - Strategie comună de dezvoltare teritorială durabilă a zonei transfrontaliere România-Bulgaria", proiect din care a reieşit că în zona transfrontalieră sunt necesare mai multe proiecte în domenii precum agricultură, turism, mediu şi infrastructură.

Etichete două noi poduri peste Dunăre: Turnu Măgurele - Nicopole şi Călăraşi - Silistraşefa Direcţiei Infrastructură din Ministerul DezvoltăriiDiana Ţenea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live