Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Ianuarie 2021
Vizualizari: 183
Comentează add

Se mențin cu restricţiile legate de testare sau carantinare asociate pandemiei COVID-19.

Două curse de pasageri către Londra au decolat de pe aeroportul din Bacău

radiojurnal

   Foto: Arhiva/ MAp

În această seară de pe Aeroportul Internaţional "George Enescu" din municipiul Bacău au decolat către Londra două curse de pasageri. Suspendarea zborurilor dinspre şi către Marea Britanie, decisă la 20 decembrie anul trecut din cauza îngrijorărilor legate de apariţia noii tulpine a virusului SARS-CoV-2, a afectat traficul de pasageri pe aeroport, după cum afirmă şi managerul Oana Chelaru.


Oana Chelaru: Aeroportul Bacău este un aeroport aflat în top în ceea ce priveşte numărul de pasageri cu destinaţie sau dinspre Marea Britanie. Bineînţeles că acest zbor, odată ce a fost restricţionat, a reprezentat o sincopă în desfăşurarea activităţii Aeroportului Bacău, iar faptul că, din această seară, cursele dinspre Marea Britanie, cu restricţiile evidente care există legate de testare sau carantinare, sunt din nou accesibile, nu poate să fie decât o veste îmbucurătoare pentru noi.


Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât recent ca persoanele care sosesc din Marea Britanie să intre în carantină sau să aibă un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea în România, ne-a transmis corespondentul RRA, Gabriel Pop.


Etichete Aeroportul Internaţional "George Enescu"municipiul Bacăucurse pasageriBacău-Londra,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live