Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Decembrie 2019
Vizualizari: 417
Comentează add

Fostul ministru al sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, s-a prezentat în această dimineaţă Parchetul General pentru a fi audiat într-un dosar disjuns din dosarul Colectiv

Nicolae Bănicioiu, la Parchetul General pentru audieri

radiojurnal

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Foto: gov.ro.

Fostul ministru al sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, s-a prezentat în această dimineaţă Parchetul General pentru a fi audiat într-un dosar disjuns din dosarul Colectiv, în care se fac cercetări în legătură cu modul de intervenţie a autorităţilor după incendiul din octombrie 2015.

Bănicioiu a ajuns la Parchet cu puţin înainte de ora 8:00, fiind aşteptat de rude ale victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Fostul ministru a mai fost citat în acest dosar, însă el a refuzat să se prezinte.

În noiembrie 2015, la puţin timp după tragedia de la Colectiv, Nicolae Bănicioiu declara că autorităţile române nu au nevoie de ajutor din străinătate pentru a trata răniţii.

Un an mai târziu, părinţii victimelor au depus o plângere penală, în care mai mulţi responsabili din guvern erau acuzaţi în legătură cu modul în care s-a intervenit după producerea incendiului în Clubul Colectiv.

În dosarul principal, în care sentinţa urmează să fie dată luni, au fost trimişi în judecată patronii clubului, dar şi fostul primar Cristian Popescu Piedone.

Editor web: R.S.


Etichete Nicolae BănicioiuParchetul Generalaudiericolectiv

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live