Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

25 Noiembrie 2021
Vizualizari: 387
Comentează add

O asistentă medicală și alte două persoane au fost reținute pentru 24 de ore în dosarul certificatelor false de vaccinare de la Vama Petea.

Dosarul certificatelor false de vaccinare de la Vama Petea

florin-lepadatu

FOTO: https://ec.europa.eu.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - O asistentă medicală din Satu Mare și alte două persoane au fost reținute pentru 24 de ore în dosarul certificatelor false de vaccinare de la Vama Petea.

Cei trei suspecți sunt acuzați de complicitate la luare de mită, fals intelectual și fals informatic, după ce ar fi intermediat legătura dintre asistenele medicale și registratorii și centrul de vaccinare, primind în schimb între 250 și 300 de euro pentru aceștia.

Potrivit DNA, în perioada 8 septembrie - 2 noiembrie 2021, la Centrul de vaccinare Petea figurează în Registrul Electronic Național de Vaccinare 5.495 de persoane ca fiind vaccinate.

Anchetatorii au suspiciuni că peste 3.500 de persoane fie nu ar fi fost fizic în centrul de vaccinare, fie au fost, dar nu ar fi primit efectiv doza de vaccin.

Și săptămâna trecută au fost puse sub acuzare asistente medicale și registratori în acest caz, după mai multe percheziții domiciliare de unde au fost ridicate importante sume de bani, precizează redactorul RRA Diana Surdu.


Etichete certificat verdegreen pass

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live