Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

28 Iulie 2015
Vizualizari: 2879
Comentează add

Inspectoratul Judeţean Școlar Prahova a anulat diploma de bacalaureat a unei eleve după ce procurorii au dispus începerea urmării penale a acesteia şi a unui inspector școlar.

Dosar penal la Ploieşti pentru fraudarea examenului de bacalaureat

simona-uta-ploiesti

Bacalaureat 2015. Foto: Arhivă. 

Inspectoratul Judeţean Școlar Prahova a anulat diploma de bacalaureat a unei eleve după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti au dispus începerea urmării penale a acesteia şi a unui inspector școlar. 

Eleva Trifan Miruna - Elena, absolventa a Colegiului National Mihai Viteazul este acuzata de săvârşirea infracțiuni  de uz de fals şi  instigare la  fals material în înscrisuri oficiale.  
 
De asemenea procurorii au demarat urmărirea penală si fata  de profesorul Munteanu Robert - Valentin sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi abuz în serviciu. 
 
Munteanu Robert Valentin , profesor si inspector de educație în calitate de membru în Comisia judeţeană de Bacalaureat - 2015 din jud. Prahova, a scris şi înlocuit lucrarea elevei Trifan Miruna - Elena la disciplina „Limba şi literatura română”, lucrare fiind evaluată de profesorii corectori cu nota de 8,75 . 
 
In urma sesizării primite de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, inspectoratul școlar a anulat  diploma de bacalaureat (care fusese deja emisă), au anulat rezultatul examenului si i-au interzis elevei sa participe la următoarele 2 sesiuni de bacalaureat . 
 

Etichete BACbacalaureat examePrahovaTrifan Miruna - Elenaabsolventa a Colegiului National Mihai ViteazulMunteanu Robert - Valentindisciplina „Limba şi literatura română”dosar penalprocurori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live