Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Firu, Dolj

7 Aprilie 2020
Vizualizari: 519
Comentează add

Un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Dosar penal deschis unor funcţionari ai DSP Dolj

florin-firu-dolj

          

Un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor a fost înregistrat luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.
 
Dosarul îi vizează pe câţiva funcţionari ai DSP Dolj, care au dispus scoaterea din carantină a patru persoane fără să se
fi aşteptat rezultatul testelor efectuate acestora în perioada carantinării în vederea confirmării/infirmării infecţiei cu COVID-19.
 
Într-un comunicat de presă se mai arată că, ulterior, după intrarea în contact cu alte persoane de pe raza judeţului Dolj, pe fondul sosirii rezultatelor testelor, persoanele în cauză au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu COVID-19, fiind internate la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiul Craiova.
 
În prezent, în cauză, cercetările se desfăşoară in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor sesizate - transmite corespondentul RRA Florin Firu.
 
(II)
 

Etichete (II)dosar penalDoljDSPfunctionari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live