Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Decembrie 2014
Vizualizari: 1877
Comentează add

Cei doi răniți în explozia produsă sâmbătă într-un apartament dintr-un bloc din Târgu Mureș, au arsuri la cap și la mâini. Toţi locatarii blocului au fost evacuaţi.

Doi răniți în explozia dintr-un bloc din Târgu Mureș

radiojurnal

Foto: Arhivă/Mario Balint.

Cele două victime ale exploziei care s-a produs sâmbătă dimineaţă într-un bloc din Târgu Mureş rămân internate la spitalul din oraş.

Femeia are arsuri pe 15% din suprafaţa corpului, iar copilul pe 5%.

"Pacientul de nouă ani, de sex masculin, este stabil. Se va interna la Chirurgie Pediatrică pentru supraveghere. Iar doamna, după protezarea căilor respiratorii, rămâne la Chirurgie-Arşi la Târgu Mureş.

"Este foarte devreme să ne pronunţăm. Totdeauna, la fiecare pacient există risc", a declarat medicul Melinda Gal de la SMURD Târgu Mureş.

Apartamentul în care s-a produs explozia este distrus aproape în totalitate, întrucât a fost dislocat o parte din acoperişul blocului, iar alte şapte apartamente au fost avariate. Toţi locatarii au fost evacuaţi.

Specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi cei de la EON continuă investigaţiile pentru aflarea cauzelor exploziei, produsă se pare din cauza unei acumulări de gaze.


Etichete Știri CentruTargu MureșexploziespitalblocSMURDpacientiEONgaze

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live