Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

1 Iulie 2020
Vizualizari: 439
Comentează add

Pe traseul Tulcea-Sulina nu vor mai exista nave semi-rapide, legătura dintre cele două oraşe urmând să fie asigurată de două nave.

Doar nave de capacitate mare pe ruta Tulcea-Sulina şi retur

florin-lepadatu

 Foto radioconstanta.ro

Navrom Delta SA, societatea subvenţionată de stat pentru a asigura transportul regulat de mărfuri şi călători în localităţile izolate din Delta Dunării, foloseşte, începând din această săptămână, doar nave de capacitate mare pe ruta Tulcea-Sulina şi retur, renunţând la semi-rapidele pe care le utiliza anterior.

Directorul general al societăţii, Nicolae Chichi, a declarat, pentru Agerpres, că decizia a fost luată în contextul creşterii numărului solicitărilor pentru această destinaţie turistică şi al măsurilor de prevenţie impuse în contextul pandemiei cu noul coronavirus.

"Operăm numai cu nave de 300 de locuri pentru a crea distanţa suficientă între pasageri şi a respecta normele impuse de autorităţi.

În zilele de vârf, sâmbăta şi duminica, avem între 100 şi 150 de călători pe navele care fac legătura între Tulcea şi Sulina", a afirmat Nicolae Chichi.

Astfel, pe traseul Tulcea-Sulina nu vor mai exista nave semi-rapide, legătura dintre cele două oraşe urmând să fie asigurată de două nave.

"Diferenţele de parcurs orar nu vor fi foarte mari, pentru că operăm cu nave modernizate, iar confortul călătorilor este sporit", a precizat directorul societăţii de transport pe apă.

Potrivit sursei citate, accesul pe navele de transport călători se face doar cu mască, purtatul acesteia nefiind însă obligatoriu pe punţile exterioare ale vapoarelor.


Etichete deltă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live