Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Mai 2015
Vizualizari: 1726
Comentează add

În Valea Jiului, singurul loc pentru picnic amenajat conform normelor în vigoare este cel din zona de agrement Brădet, iar în judeţul Sălaj este unul în apropierea Zalăului.

Doar câte un loc de picnic pe Valea Jiului şi în judeţul Sălaj

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

 În Valea Jiului, singurul loc pentru picnic amenajat conform normelor în vigoare este cel din zona de agrement Brădet, unde primăria pune la dispoziția localnicilor surse de apă, pubele pentru gunoi și foișoare pentru grătar. 

Și la Petrila, în Cheile Jiețului, sau în zona de agrement Brazi din Vulcan administrațiile locale au pus containere pentru depozitarea gunoiului, însă nu au putut face mai mult din lipsa fondurilor.
 
Pe de altă parte, echipaje ale poliției locale vor patrula astăzi în zonele cunoascute ca fiind frecventate la sfârșit de săptămână, pentru a urmări respectarea legii picnicului.
 
Pentru tradiţionala ieşire la iarbă verde de 1 mai, locuitorii judeţului Sălaj au la dispoziţie, anul acesta, un singur loc de picnic amenajat în apropierea oraşului Zalău. 
 
Acesta are, potrivit legii, toalete ecologice, sursă de apă, tomberoane pentru depozitarea deşeurilor şi grătare.

Etichete Ştiri sud-vestŞtiri Nord-vestValea Jiuluizona de agrement BrădetPetrilaîn Cheile Jiețuluizona de agrement Brazi din Vulcanrespectarea legii picniculuiZalăuSălajtoalete ecologicesursă de apătomberoane pentru depozitarea deşeurilor şi grătare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live