Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Februarie 2018
Vizualizari: 726
Comentează add

Decizia finalizării dosarului până la 1 mai a fost dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce familia poliţistului a cerut în instanţă urgentarea anchetei.

DNA trebuie să finalizeze în 3 luni dosarul morţii poliţistului B. Gigină

radiojurnal

 Groapa de pe strada Știrbei Vodă din București în care căzut polițistul Bogdan Gigină, a doua zi după accident. Foto: Atena Teognoste.

Direcţia Naţională Anticorupţie are termen până la 1 mai să finalizeze ancheta în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, dosar în care fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, este urmărit penal pentru abuz în serviciu şi ucidere din culpă.

Decizia definitivă a fost dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce familia poliţistului a cerut în instanţă urgentarea anchetei.

Bogdan Gigină a murit în seara zilei de 20 octombrie, 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe carosabil, pe un bulevard din capitală.

Poliţistul făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a ministrului de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, acuzat, ulterior, de mai mulţi angajaţi ai MAI că folosea dispozitivele de însoţire şi în situaţiile în care se deplasa în interes personal.


Etichete Bogdan GiginăDNApoliţieGabriel Opreacorupţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live