Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 06 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Aprilie 2019
Vizualizari: 304
Comentează add

Procurorii îl acuză că ar fi vândut unei rude un Mercedes din patrimoniul partidului, iar contravaloarea acestuia- de peste 320 de mii de lei -ar fi fost încasată abia peste un an.

DNA a dispus extinderea urmăririi penale faţă de Mircea Drăghici

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

 
 
 
 
 
Direcţia Naţională Anticorupţie a dispus extinderea urmăririi penale faţă de Mircea Drăghici, trezorier al PSD, pentru o altă infracţiune de delapidare.
 
Procurorii îl acuză că ar fi vândut unei rude un Mercedes din patrimoniul partidului, iar contravaloarea acestuia - de peste 320 de mii de lei - ar fi fost încasată abia peste un an. Noua acuzaţie se adaugă celor de delapidare şi utilizare a subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, pentru care trezorieril PSD a fost pus sub acuzare, la începutul lunii, într-un dosar legat legat de cheltuirea banilor primiţi de partid de la stat.   
 
Social-democraţii susţin că anchetarea modului în care şi-au cheltuit partidele politice fondurile este abuzivă.
 
Secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, a depus, astăzi, la DNA o adresă în care se arată că mandatul de supraveghere pe care procurorii anticorupţie l-au obţinut pentru a face aceste verificări reprezintă un precedent periculos, iar PSD ia în calcul chiar o sesizare a Secţiei pentru Investigarea infracţiunilor în justiţie.

Etichete PSDDNAMircea Drăghicicorupțietrezorier

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live