Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

15 Mai 2018
Vizualizari: 744
Comentează add

Anunțul a fost făcut ieri de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, la un eveniment dedicat aniversării a 10 ani de existență a SMURD.

Dispecerat unic de urgențe ptr București și Ilfov la sfârșitul lui iunie

-

  Foto: ISU Argeș.

Dispeceratul unic de la nivelul capitalei care va uni ISU, SMURD și Ambulanța va deveni funcțional până la sfârșitul lunii viitoare.

Anunțul a fost făcut ieri de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, la un eveniment dedicat aniversării a 10 ani de existență a Serviciului Mobil de Urgență și Reanimare și Descarcerare.

Raed Arafat: În interesul cetățenilor din București și Ilfov este clar că acest dispecerat este obligatoriu să funcționeze. Aduce toate resursele la un loc, se pot managria resursele la un loc, în caz de accident în masă, asta este una din concluziile noastre după Colectiv. Este nevoie să existe o coordonare generală care să fie de la același punct, de la același loc, unde se primesc rapoartele și de acolo se dau dispozițiile.

Raed Arafat a subliniat că în București paramedicii, pompierii și asistenții medicali efectuează anual peste 30.000 de transmisii de tele-medicină, potrivit reporterului Radio România Actualități, Daniela Mănuță.


Etichete smurdisuambulanțădispeceratbucureștiilfov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live