Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Februarie 2022
Vizualizari: 831
Comentează add

Școlile, spitalele, ONG-urile şi instituţiile culturale pot să facă cereri pentru a le fi recalculate facturile la gazele naturale şi la energie electrică.

Discuţii între premierul N.Ciucă şi miniştrii responsabili privind energia

radiojurnal

Foto: gov.ro

Discuţiile dintre premierul Nicolae Ciucă şi miniştrii responsabili de finalizarea pachetului de măsuri privind criza din energie s-au încheiat in jurul orei 22.00.

Purtătorul de cuvânt al guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat fără a da detalii că măsurile vor fi prezentate şi analizate mâine dimineaţă în şedinţa coaliţiei. În schimb, Dan Cărbunaru a prezentat stadiul actualelor scheme de compensare a preţurilor facturilor la energie electrică şi gaze naturale. 

Redactorul RRA, Andrei Şerban, a transmis mai multe detalii.


Andrei Şerban: Ministerul Economiei a plătit deja compensări ale facturilor pentru IMM la gazele naturale şi la energia electrică în valoare de cinci milioane de lei şi Ministerul Muncii a început de astăzi decontările pentru facturile persoanelor fizice şi a dispus deja plăţi în valoare de 3,5 milioane de lei tot la facturile de energie electrică şi de gaze naturale. Purtătorul de cuvânt al guvernului, Dan Cărbunaru, a mai precizat că în continuare şcolile, spitalele, ONG-urile şi instituţiile culturale pot să facă cereri pentru a le fi recalculate facturile la gazele naturale şi la energie electrică, pentru că se încadrează încă în prevederile legale adoptate anul trecut în luna noiembrie.


Etichete şcolispitaleONG-uriinstituţii culturalerecalculare facturigaze naturaleenergie electricănicolae ciucă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live