Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Bârgăoan

24 August 2016
Vizualizari: 947
Comentează add

Constantin Lupeanu, directorul ICR Beijing, considerat cel mai mare sinolog din Romania, a obtinut Premiul Special pentru Carte, cea mai prestigioasa distinctie a Chinei în domeniu

Directorul ICR Beijing, distins cu Premiul Special pentru Carte din China Directorul ICR Beijing, distins cu Premiul Special pentru Carte din China - Conține audio

angela-bargaoan

Constantin Lupeanu, directorul ICR Beijing, considerat cel mai mare sinolog din Romania, a obtinut Premiul Special pentru Carte.

România este invitata de onoare la cea de-a 23-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte care a început astăzi la Beijing.

Peste 2400 de expozanţi din 86 de ţări vor participa timp de o săptămână la cele  peste o mie de evenimente programate. 

Este prezent cu un stand şi Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, prin prezentarea produselor editurii Casa Radio.

În noiembrie China va fi ţară invitată de onoare la Gaudeamus Bucureşti. 

Constantin Lupeanu, directorul ICR Beijing, considerat cel mai mare sinolog din Romania, a obtinut aseară Premiul Special pentru Carte, cea mai prestigioasa distinctie a Chinei în domeniu.

AUDIO: Constantin Lupeanu, directorul ICR Beijing declarație pentru Radio România.

"Este un premiu care se acordă de câţiva ani de zile. Se face o selecţie a unor sinologi importanţi, dar şi editori care au acţionat în vederea publicării de cât mai multă carte sau literatură. Anul acesta, în afara mea, din Europa a fost un sinolog din Franţa şi din Olanda", a declarat Constantin Lupeanu.

Constantin Lupeanu a tradus şi publicat în România peste 30 de titluri din literatura chineză.

FOTO: Constantin Lupeanu, directorul ICR Beijing, considerat cel mai mare sinolog din Romania, a obtinut Premiul Special pentru Carte.


Etichete Constantin Lupeanudirectorul ICR BeijingTârgul Internaţional de Carte beijingchinaexpozantistandTârgul Internaţional de Carte Gaudeamuseditura casa radioPremiul Special pentru Carte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live