Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

29 Septembrie 2015
Vizualizari: 976
Comentează add

Surse judiciare au precizat că în cursul zilei de astăzi alți trei directori ai Apa - Nova București au fost citați și urmează să ajungă la sediul DNA pentru a fi audiați.

Directorul de achiziții al Apa Nova București, audiat la DNA Ploiești

simona-uta-ploiesti

Foto: Arhivă.

Directorul pentru achizitii din cadrul societatii Apa- Nova Bucuresti a ajuns in aceasta dimineata la sediul DNA Ploiesti , unde este audiat in calitate de martor.

Surse judiciare au precizat ca in cursul zilei de astazi alti trei directori ai Apa - Nova Bucuresti au fost citati si urmeaza sa ajunga la sediul DNA pentru a fi audiati.

Procurorii DNA Ploiesti instrumenteaza un dosar de coruptie din cadrul societii Apa- Nova in cadrul caruia au fost retinuti pentru 24 de ore si pusi , ulterior, pusi sub control judiciar , Costin Berevoianu , fost consilier al primarului general Sorin Oprescu cat si pentru Vlad Moisescu ( fost trezorier PNL ) si pentru omul de afaceri Ovidiu Semenescu .

Acestia sunt acuzati de trafic si cumparare de influenta care au avut ca finalitatea cresterea pretului la apa atat in Bucuresti si Ploiesti.


Etichete Stiri SudApa NovaBucurestiDNAPloiestiaudieridosar de coruptieCostin BerevoianuSorin OprescuVlad MoisescuOvidiu Semenescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live