Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Februarie 2016
Vizualizari: 1766
Comentează add

Pe 10 martie încep controalele încrucişate în toate unităţile spitaliceşti din România, a declarat ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.

Din 10 martie "încep controalele încrucişate în spitale"

radiojurnal

Ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu. Foto: gov.ro.

Pe 10 martie încep controalele încrucişate în toate unităţile spitaliceşti din România, a declarat ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.

El a precizat ca toţi şefii Direcţiilor de Sănătate Publică au fost anunţaţi, astăzi, într-o videoconferinţă, de acest lucru.

Patriciu Achimaş-Cadariu a insistat asupra unei colaborări mai bune între inspecţie şi supraveghere, şi o revizuire a procedurilor de lucru intern.

"Am insistat pe transferul de responsabilităţi la nivel local, dar, în acelaşi timp, pe colaborarea dintre noi, între direcţii sanitare, între instituţii şi direcţii, indiferent dacă ele au rămas în subordinea Ministerului Sănătăţii sau sunt la Consiliile Judeţene sau la primării. Legea este aceeaşi pentru toată lumea", a spus Patriciu Achimaş-Cadariu. 


Etichete ministrul sănătăţiiPatriciu Achimaş-Cadariucontroale încrucişate în toate unităţile spitaliceştiDirecţia de Sănătate Publicăproceduri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live