Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Septembrie 2020
Vizualizari: 175
Comentează add

Desfășurarea votului la Craiova

radiojurnal

   Foto: Arhiva/ Agerpres

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (27 septembrie, ora 9:01) - Realizator: Pentru funcția de primar al Craiovei s-au înscris 11 candidați. Cum arată începutul zilei de votare în județul Dolj aflăm acum de la corespondentul RRA Florin Firu. Bună dimineaţa!

Reporter: Bună dimineața! Eu mă aflu la școala gimnazială "Gheorghe Țițeica", unde au fost amenajate două secții de vot care, după cum spun membrii comisiilor, nu duc lipsă de alegători.
 
Pe altă parte, nu putem vorbi la această oră de cozi în aşteptarea intrării în secţiile de vot. Procesul electoral decurge în continuare fără incidente.
 
Sunt marcate trasee speciale, ce trebuie urmate atât în interior cât și în exterior. Oamenii, în cea mai mare parte de vârsta a treia, au venit de dimineață să-şi exprime opţiunea electorală, fie pentru că au dorit să evite aglomerația ori să îşi rezolve diverse probleme casnice. Este foarte clar că sunt bine informați în privința măsurilor sanitare anti-COVID-19 și a desfășurării speciale a procesului electoral. Eu am consemnat câteva din declaraţiile lor în acest sens și vă invit să le ascultați în cele ce urmează.
 
- Aţi venit de dimineață.
-: Da, de dimineaţă, ca să evit aglomerația.
Reporter: Cum a fost înăuntru?
-: Foarte bine, foarte bine organizat. Sunt oameni cheie, bine puși acolo, care te îndrumă; nu intră mulţi, intră trei-patru persoane.
 
(PH)

Etichete alegeri locale 2020alegeriCraiova(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live