Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 07 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

26 Mai 2016
Vizualizari: 634
Comentează add

Politistii au actionat in aceasta dimineata in centrul Capitalei, la Piata Universitatii si i-au sanctionat pe soferii care nu au respectat normele rutiere.

Descindere a polițiștilor rutieri în Piața Universității din București

daniela-manuta

Politistii Brigazii Rutiere organizează o noua actiune  in Capitala cu scopul reducerii riscului rutier in rândul participantilor la trafic.

Politistii au actionat in aceasta dimineata in centrul Capitalei, la Piata Universitatii si i-au sanctionat pe soferii care nu au respectat normele rutiere.

Se urmareste absolut toata plaja de abateri privind nerespectarea normelor rutiere, in special nepurtarea centurii de siguranta si folosirea telefonului mobil in timpul condusului fara a avea atasate dispozitivele hands free.

Actiunile vor continua pe intreg parcursul zilei , in weekend si saptamana viitoare", a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, comisarul- sef Ovidiu Munteanu.

Potrivit Brigazii Rutiere, politistii au aplicat in cadrul actiunii de 100 de sanctiuni, 78 pentru nepurtarea centurii de siguranta, 15 pentru vorbire la telefon fara utilizarea dispozitivului hands free si 7 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retinute cinci certificate de inmatriculare.

Valoarea totala a sanctiunilor se ridica la peste 26 de mii de lei.

La actiune au participat atat politisti aflati in serviciu cu motocicletele din dotare precum si cu auto inscripționate.


Etichete Piața UniversitățiiBucureștipolitistii Brigazii Rutierepurtatorul de cuvant al Brigazii Rutierecomisarul- sef Ovidiu Munteanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live