Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

7 Aprilie 2021
Vizualizari: 154
Comentează add

Noi imagini cu deplasări de echipamente militare în apropierea frontierei cu Ucraina. Rusia ar fi mobilizat în regiune 28 de grupuri tactice de luptă la nivel de batalioane.

Deplasări de echipamente militare rusești în vecinătatea Ucrainei

sergiu-stet

   Foto: Arhivă.

Kremlinul continuă să trimită trupe şi echipamente militare în apropierea frontierei cu Ucraina, pe reţelele sociale fiind publicate miercuri, 7 aprilie, noi imagini video cu mişcări de vehicule blindate şi camioane în regiunea rusă Voronej şi în Ţinutul Krasnodar, transmite agenția UNIAN.
 
Imaginile au fost publicate pe 6 aprilie şi conţin înregistrări în care se pot vedea camioane şi tancuri ruseşti aflate de-a lungul autostrăzilor și pe segmente de cale ferată din apropierea frontierei dintre Rusia şi Ucraina.
 
Agenţia UNIAN aminteşte că, zilele trecute, comandantul şef al armatei ucrainene, Ruslan Homceak, a acuzat Moscova de mobilizarea de forţe în apropierea graniţei cu Ucraina şi pe teritoritoriul ucrainean aflat sub ocupaţie temporară.
 
Rusia ar fi mobilizat în regiune 28 de grupuri tactice de luptă la nivel de batalioane, sub pretextul pregătirilor pentru manevrele strategice "Zapad-2021".
 

Etichete Zapad-2021RusiaUcrainaDonbas

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live