Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

3 Mai 2019
Vizualizari: 1396
Comentează add

Delegaţia României pentru Eurovision 2019 va fi formată din 11 persoane, dintre care 6 vor fi artiştii care vor urca pe scena de la Tel Aviv.

Delegaţia României pentru Eurovision 2019

atena-teognoste

La Eurovision 2019, România va fi reprezentată de Ester Peony. Foto: Agerpres.

Delegaţia României pentru Eurovision 2019 va fi formată din 11 persoane, dintre care 6 vor fi artiştii care vor urca pe scena de la Tel Aviv - a declarat astăzi şefa delegaţiei, Smaranda Vornicu-Shalit.

Ea a anunţat că echipa ţării noastre beneficiază de un buget de 100.000 de euro. Cea mai mare parte a acestei sume va fi alocată fondurilor speciale - a explicat regizorul Petre Năstase, care a menţionat că, de data aceasta, show-ul a fost gândit de echipa românească:


Petre Năstase: Este prima oară când cei din echipa producătoare a Eurovisionlui ne lasă să venim cu un concept grafic și conținut grafic făcut de noi, o poveste frumoasă. Am și primit reacții după ce au primit grafica și ne-au felicitat, au spus că acest film de fundal al spectacolului contribuie la valoarea spectacolului general. Este prima oară când Televiziunea Română investește serios în efecte speciale de scenă, flăcări, fum, artificii.


Realizator: La Eurovision 2019, România va fi reprezentată de Ester Peony, care va cânta piesa 'On a Sunday', compusă împreună cu Alexandru Şerbu.

Ea va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, din 16 mai, iar două zile mai târziu va avea loc Finala Eurovision 2019, ne-a transmis reporterul nostru Atena Teognoste


Etichete Delegaţia RomânieiEurovision 2019israeltel avivEster Peony

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live