Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2014
Vizualizari: 1847
Comentează add

ANI a lansat pe pagina sa de internet o secţiune specială destinată declaraţiilor de avere şi de interese depuse de candidaţii la alegerile prezidenţiale.

Declaraţia de avere a lui Victor Ponta, pe site-ul ANI

radiojurnal

 

Agenţia Naţională de Integritate a lansat pe pagina sa de internet o secţiune specială destinată declaraţiilor de avere şi de interese depuse de candidaţii la alegerile prezidenţiale.

Potrivit legii, declaraţiile de avere ale celor care s-au înscris în cursa pentru Palatul Cotroceni se depun la Biroul Electoral Central, de unde sunt transmise Agenţiei Naţionale de Integritate, în cel mult 48 de ore. 

Potrivit ANI, portalul este actualizat permanent şi conţine deja declaraţiile de avere și de interese ale premierului Victor Ponta, care și-a depus candidatura pe data de 17 septembrie.

Până la această oră și-au depus candidaturile la președinție premierul Victor Ponta, președintele PNL Klaus Iohannis, Monica Macovei (candidată independentă), președintele PLR Călin Popescu Tăriceanu, președintele PRM Vadim Tudor.

Mai sunt așteptați azi: președintele UDMR Kelemen Hunor, președinta PMP Elena Udrea și președintele PPDD Dan Diaconescu.

Marți 23 septembrie 2014 este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la președinția României.


Etichete ANIdeclaraţie de avereVictor PontaPalatul CotroceniAgenţia Naţională de IntegritateBiroul Electoralcandidaţialegeri prezindenţiale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live