Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

6 Ianuarie 2021
Vizualizari: 468
Comentează add

Din cauza pandemiei, organizatorii au decis amânarea evenimentului care a ajuns la a 30-a ediție, astfel încât acesta va avea loc pe 15 iunie.

Decernarea Premiului de Poezie Mihai Eminescu - Opera Omnia, amânată

gina-poenaru-botosani

Foto arhivă

Premiul Național de Poezie Mihai Eminescu Opera Omnia nu va fi decernat în luna ianuarie. Din cauza pandemiei, organizatorii au decis amânarea evenimentului care a ajuns la a 30-a ediție, astfel încât acesta va avea loc pe 15 iunie. 

Gellu Dorian, inițiatorul premiului și președintele Fundației Hyperion a declarat că decizia a fost luată de comun acord cu reprezentanții Primăriei.

 

Cel mai important eveniment al Zilelor Eminescu va fi Gala de decernare a Premiului Național de poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia, pentru care nominalizările se vor face în urma unor sondaje.

 

Laureatul va fi stabilit prin vot secret al juriului și va primi, din partea Consiliului Local, o sumă de bani și titlul Cetățean de onoare al municipiului Botoșani.

 

Premiul Național de Poezie Mihai Eminescu Opera Omnia este cel mai râvnit premiu de poezie din România pentru că legitimează valoarea poetului căruia îi este atribuit.


Etichete (ii)Premiul NaționalPoezieMihai EminescuOpera Omniapandemieamânare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live