Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

30 Martie 2017
Vizualizari: 842
Comentează add

Jandarmii au executat coborâri cu paraşuta în rapel, desanturi din elicoptere şi au prezentat animalele de serviciu şi armele din dotare

De Ziua Jandarmeriei bucureştenii au asistat la exerciţii demonstrative

Sute de elevi de gimnaziu şi liceu au asistat, astăzi, în Parcul Herăstrău din Bucureşti, la exerciţii demonstrative executate de jandarmi, eveniment organizat în preajma Zilei Jandarmeriei Române care este marcată pe 3 aprilie.

Intervenţii la obiective ocupate de persoane înarmate, coborâri cu paraşuta în rapel sau desanturi din elicoptere au fost câteva dintre elementele spectaculoase oferite, aminteşte purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, locotenentul Iacob Alexandru:

"Jandarmeria îşi afişează cele mai frumoase echipamente din dotare, dar nu numai, şi exerciţii demonstrative. Atracţia principală a publicului tânăr, a copiilor în special, e tiroliana Jandarmeriei Montane.

De asemenea, avem standuri cu dotarea Jandarmeriei, animalele de serviciu care de asemenea prezintă un real interes pentru public şi multe alte surprize pe care vi le pregătim în momentul în care veţi fi alături de noi.

Vă aşteptăm în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. Activităţile vor continua atâta timp cât este nevoie şi publicul ne vrea alături de el."

Jandarmeria a fost organizată ca armă în Principatele Române după Revoluţia din 1821, de domnitorul Grigore Alexandru Ghica, şi a devenit instituţie a statului în 1893, în timpul domniei regelui Carol I.


Etichete Ziua JandarmerieiParcul Herăstrăuexerciţii demonstrative

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live