Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

25 August 2014
Vizualizari: 1151
Comentează add

Nouă tineri au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Potrivit DSP, există suspiciunea că s-au intoxicat de la caşul de oaie consumat la nunta la care participau.

De la nuntă la spital

maria-mandita-galati

Foto: Arhivă Agerpres

Luni dimineaţă au fost aduşi la Spitalul Municipal din Tecuci nouă tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani, care aveau simptome de toxiinfecţie alimentară.

Tinerii – patru femei şi cinci bărbaţi - au participat, noaptea trecută, alături de alte 81 de persoane, la o nuntă, în satul Malul Alb, din comuna gălăţeană Drăgăneşti. 

Din cei nouă pacienţi, trei au fost aduşi la spital cu amblanţa, iar restul de şase s-au prezentat singuri la spital, cerând ajutor.

Din cele nouă persoane, trei au fost internate în secţia infecto-contagioasă a unităţii medicale din Tecuci, alţi trei au primit tratament în ambulatoriu şi ultimii trei, cu vârste de 16 ani, au fost internaţi, de zi, în secţia pediatrie a spitalului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu, în acest caz s-a demarat o anchetă epidemiologică, existând suspiciunea că cei nouă s-au intoxicat de la caşul de oaie pe care l-ar fi consumat la nuntă.  

Urmează ca ancheta epidemiologică să stabilească de unde a fost cumpărat alimentul incriminat şi dacă acesta a fost sau nu manevrat şi depozitat corect.


Etichete Ştiri Sud-EstintoxicaţieTecucinuntăcaştinerispital

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live