Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

11 Septembrie 2020
Vizualizari: 413
Comentează add

De la 1 octombrie studenții vor putea procura bilete CFR și online

alex-lancuzov

 Foto. Arhiva/ Petrut Hirtescu.

De la 1 octombrie studenții vor putea procura bilete și online, nu doar la casele de bilete. Această facilitate este solicitată de tineri de aproape patru ani.

Pentru a beneficia de acest serviciu un student trebuie să își facă un profil de utilizator pe site-ul CFR Călători. Este o decizie care-i ajută atât pe cei care frecventează învățământul superior, dar și pe reprezentanții Căilor Ferate, după cum ne-a declarat Dan Costescu, directorul general al companiei.

Dan Costescu: Este vorba despre o facilitate oferită studenților de a putea cumpăra și online. Până acum erau obligați să meargă la casele de bilete din stații și să cumpere biletul de acolo, chiar în ziua călătoriei sau, și mai incomod, înainte de călătorie cu câteva zile. Începând de la evitarea aglomerațiilor la casele de bilete înaintea acestor perioade sau înainte de weekenduri până la evidențierea clară și planificarea suplimentărilor.
 
Realizator: Pentru acest sfârșit de săptămână, CFR Călători va introduce vagoane suplimentare la trenurile care circulă spre și dinspre litoral, în condițiile în care cererea este foarte ridicată pe aceste rute, ne-a transmis reporterul RRA, Alex Lancuzov.
 
(PH)

Etichete CFR Calatoribileteonline(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live