Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Mihaela Helmis

13 Iulie 2011
Vizualizari: 1940
Comentează add

În această ediţie, invitata emisiunii Semnături celebre este Daniela Andreescu, recunoscută între cei mai buni coach ai momentului.

Daniela Andreescu Daniela Andreescu - Conține audio

mihaela-helmis

Daniela Andreescu.

Într-o lume aflată în permanentă schimbare, adaptarea fiecăruia dintre noi e o permanentă provocare.

A reuşi devine o artă şi o ştiinţă cu reguli comunicabile . Eşti nemulţumit de viaţa ta? Ţi se pare că nimic bun nu şi se întamplă?

Eşti agitat, îngrijorat, speriat, dezamăgit, nefericit? Dacă la toate aceste întrebări răspunsurile sunt afirmative trebuie să şti că,oricând, există o soluţie pentru a schimba ceva.

Depinde de cele mai multe ori numai de tine, ce şi cum ai de făcut, dar iată, poţi afla simplu câte ceva despre regulile de bază şi de la Radio România Actualităţi, în această seară când invitata emisiunii Semnături celebre este Daniela Andreescu, coach acreditat de Federaţia Internaţională de Coaching, recunoscută între cei mai buni coachi români ai momentului.

Un coach e mai mult decât un antrenor, e un specialist în adaptare, optimizare şi punere în valoare a fiecăruia dintre noi, dar şi a instituţiilor din care facem parte.

Daniela Andreescu, invitata Cristinei Sârbu - nu vorbeşte din cărţi ci din experienţa personală, care a purtat-o recent şi până în Nepal.

Audio:


Etichete Daniela Andreescuinvitatpsiholog

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live