Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

11 Februarie 2016
Vizualizari: 939
Comentează add

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică organizează 17 filtre, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie.

Dacă ești acum la volan prin Ilfov, ai mari șanse să te oprească poliția

daniela-manuta

Foto: Poliția Română

200 de poliţişti de la structurile de rutieră, ordine publică,  investigare a criminalităţii economice și investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, acţionează pe raza localităților Voluntari, Afumați, Ștefănești și Găneasa pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravențională și penală, pentru respectarea legislaţiei economice şi pentru impunerea unui climat de siguranță în trafic.

Potrivit unui comunicat ai Politiei Romane,poliţiştii rutieri şi de ordine publică au organizat 17 filtre, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie.

De asemenea, polițiștii efectuează controale ale autovehiculelor pentru identificarea bunurilor provenite din activităţi infracţionale.

Totodata, poliţiştii verifică legalitatea activităţii de transport public de persoane, având în vedere valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, a licenţelor  de transport, precum şi respectarea numărului de locuri prevăzute pentru respectivele autovehicule şi eliberarea biletelor de călătorie.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice efectuează controale la 20 societăţi comerciale, pentru combaterea evaziunii fiscale şi a comercializării de produse contrafăcute.

Totodată, sunt efectuate verificări la 10 unități economice, pe linia respectării legislației muncii.

Poliţiştii structurilor de ordine publică efectuează controale la 15 obiective asigurate cu pază sau sisteme de pază, pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi a modului şi timpului de intervenţie al societăţilor de pază.

La acţiune participă şi specialiști ai Inspectoratului Teritorial de Muncă,  Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier.La activităţi participă şi jandarmi.


Etichete la volan prin Ilfovai mari șanse să te oprească polițiaȘtiri Ilfovpoliția rutierăinfotrafictransport public de persoanefiltre poliție

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live