Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cultural

17 Aprilie 2013
Vizualizari: 1214
Comentează add

Ca urmare a obţinerii premiului I la concursul „Drumul spre celebritate”, ediţia a III-a membrii Cvartetului Euphonia vor susţine un recital deosebit pe scena Sălii Radio.

Cvartetul Euphonia pe scena Sălii Radio

radio-romania-cultural

Foto: Cvartetul Euphonia.

Ca urmare a obţinerii premiului I la concursul „Drumul spre celebritate”, ediţia a III-a (2012), singura competiţie muzicală din România cu un pronunţat caracter interactiv în care rolul tinerilor spectatori-juraţi este decisiv, membrii CVARTETULUI EUPHONIA sunt invitaţi să susţină un recital deosebit pe scena Sălii Radio. 
 
Marţi, 23 aprilie 2013, ora 19.00, cei patru muzicieni care şi-au dovedit deja talentul în cadrul numeroaselor festivaluri şi cursuri de măiestrie la care au participat în ţară şi străinătate, vă invită la un program de mare virtuozitate artistică.
 
Repertoriul serii reuneşte lucrări semnate de doi „titani” ai muzicii clasice: Mozart - Cvartetul Disonanţelor în do major şi Beethoven - Cvartetul Harpelor în mi bemol major. 
 
Cvartetul de coarde Euphonia este alcătuit din violoniștii Rareș Munthiu și Remus Gașpar, violistul Mihai Oșvat și violoncelistul Mihai Barbul. Euphonia s-a format în anul 2009, în cadrul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. 
 
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum şi la Casa de bilete a Sălii Radio.
 
Amănunte în comunicatul ataşat.

Etichete Sala RadioCvartetul Euphonia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live