Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Aprilie 2017
Vizualizari: 1026
Comentează add

Meteorologii anunţă că, după o perioadă în care valorile termice au fost neobişnuit de ridicate, sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai, aduc instabilitate.

Cum va fi vremea de 1 Mai

radiojurnal

Vama Veche. Foto: Arhivă.

Operatorii din turism spun că destinaţia preferată pentru acest sfârşit de săptămână prelungit cu ziua liberă de 1 mai, este litoralul românesc, dar s-au vândut şi pachete turistice la munte, în Bucovina, în Maramureş sau în străinătate.

Meteorologii însă, anunţă că, după o perioadă în care valorile termice au fost neobişnuit de ridicate, sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai, aduc instabilitate.

Meteorologul Romica Jurca, de la Administraţia Naţională de Meteorologie, spune că precipitaţiile se vor întoarce în vestul şi nord-vestul ţării, de astăzi, şi vor cuprinde treptat, până duminică, toată România.

Romica Jurca: Instabilitatea atmosferică se va accentua şi se va concretiza prin ploi cu caracter de aversă, descărcări electrice. Pe arii restrânse, căderi de grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului, chiar cu aspect de vijelie. Răcirea vremii se va propaga în toată ţara. Duminică, în principal, în cursul zilei, prin nord, prin centru, la deal şi la munte, dar şi în bună parte din Oltenia, chiar şi în vestul Munteniei, va continua să plouă.


Etichete meteovreme 1 mailitoralploigrindinamunte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live