Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dan Vasiliu, corespondent RRA în Marea Britanie

24 Noiembrie 2019
Vizualizari: 556
Comentează add

Cum se desfăşoară votul în Marea Britanie

dan-vasiliu-corespondent-rra-in-marea-britanie

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI 24 noiembrie, ora 13:05 - După Italia, mergem în Marea Britanie, ţară aflată pe locul al doilea după prezenţa la vot. Şi-au exprimat opţiunea aici peste 82.000 de români care muncesc şi trăiesc în Regatul Unit. De la Londra ne aduce mai multe informaţii în direct corespondentul nostru, Dan Vasiliu. Îţi spun şi ţie bună ziua, Dan!

Reporter: Dan Vasiliu - Bună ziua! Într-adevăr, numărul celor care au votat până acum în Regatul Unit a depășit 82.000 şi sunt şanse mari ca, până la ora 21:00 când se închid secţiile de votare, să se depășească numărul de alegători înregistrat în urmă cu două săptămâni, când la urne s-au prezentat în jur de 120.000 de persoane.

Procesul de votare se desfășoară în condiții normale, nu s-au raportat incidente, iar timpul petrecut în majoritatea secţiilor, pentru exprimarea votului, este de maiximum două minute. Chiar şi în cele două secţii din Stratford, timpii de așteptare nu au fost mai mari, chiar dacă aici fluxul din primele două zile de vot a fost cel mai mare dintre, din toate secțiile înființate în străinătate.

Totuși, pentru a evita posibile aglomerări, Ambasada României în Marea Britanie a făcut un apel către cetățenii români care intenționează să voteze azi să meargă şi la secţiile organizate la sediul Institutului Cultural Român din centrul Londrei.
 


Etichete alegeri prezidentialeMarea Britanie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live