Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 August 2019
Vizualizari: 426
Comentează add

Analiza ADN a bucăţilor de os găsite cu aproximativ zece zile în urmă într-o pădure din apropierea casei inculpatului din Caracal nu a putut furniza identitatea victimei.

Crimele de la Caracal: Testele ”nu au putut evidenţia niciun profil ADN”

radiojurnal

Anchetatorii caută probe în locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, suspect în cazul uciderii a două adolescente din localitate, august 2019. Foto: Arhivă/ Nicolae Badea/ Agerpres

Analiza ADN a bucăţilor de os găsite cu aproximativ zece zile în urmă într-o pădure din apropierea casei inculpatului Gheorghe Dincă din Caracal nu a putut furniza identitatea victimei - este concluzia raportului Institutului Naţional de Medicină Legală făcut public de DIICOT.

Documentul arată că fragmentele osoase sunt prea arse, iar testele nu au putut evidenţia nici un profil ADN.

DIICOT menţionează că a cerut medicilor legişti să efectueze, în continuare, în regim de urgenţă, expertiza genetică asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor probe gasite cu ocazia cercetării la faţa locului.

Anchetatorii anunţaseră miercuri că oasele găsite în pădure nu sunt ale Alexandrei Măceşanu, ci provin de la o altă persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.


Etichete crimecaracal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live