Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

20 Mai 2022
Vizualizari: 268
Comentează add

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că guvernul va trebui să vină cu un nou pachet social.

Creşterea economică "nu se regăseşte în buzunarul oamenilor"

sergiu-stet

 Liderul PSD, Marcel Ciolacu.   Foto: Arhivă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că deşi România are "creşterea economică cea mai mare din Europa", aceasta nu se regăseşte în buzunarele oamenilor, prin urmare, guvernul va trebui să vină cu un nou pachet social.
 
"Ştiţi foarte bine că de când am intrat la guvernare am venit cu un pachet social în ianuarie, acum s-a venit cu acest pachet, Sprijin pentru România, din care 60% a fost în direcţia economică, cum este şi corect, şi vedem creşterea economică cea mai mare din Europa. Cu alte cuvinte, guvernul a luat deciziile cele mai bune în contextul actual. Că această creştere economică nu se regăseşte în buzunarele oamenilor este cu totul altceva şi nu pe toate palierele economice. Şi cu alte cuvinte, din nou guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile, această luptă, mai ales a celor cu venituri mici şi clasa medie, această luptă cu creşterea preţurilor", a spus Marcel Ciolacu citat de Agerpres.
 
Acesta a precizat că trebuie avuţi în vedere în special cei cu venituri mici şi mijlocii, "ca oamenii să poată suporta această inflaţie".
 
 

Etichete Marcel Ciolacuinflațiecreștere economică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live