Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

12 August 2020
Vizualizari: 198
Comentează add

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Mehedinţi, care avea obezitate morbidă şi s-a infectat cu coronavirus, a murit în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Creşte numărul de persoane infectate cu noul coronavirus în Mehedinți

mihai-badescu

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Mehedinţi, care avea obezitate morbidă şi s-a infectat cu coronavirus, a murit în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Iniţial, după ce a fost testat pozitiv, omul a refuzat să fie internat, însă a revenit la spital după doar câteva zile, în stare gravă, iar după alte două zile a murit.

Între timp, numărul de cazuri noi din judeţ aroape că s-a dublat, de ieri până astăzi.

Corespondentul Radio România Actualităţi, Mihai Bădescu, transmite:
Reporter: Numărul infecţiilor cu noul coronavirus a crescut din nou destul de mult în ultimele 24 de ore în Mehedinţi, când au fost înregistrate 22 de cazuri, aproape dublu fată de raportarea de ieri. Tot în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat şi două decese, doi pacienţi decedând în Secţia ATI, după ce iniţial au refuzat internarea şi au ajuns la spital când starea lor era foarte gravă.

Este vorba de un tânăr de dpar 27 de ani, care avea obezitate morbidă şi un alt bărbat de 64 de ani cu aceeaşi comorbiditate. Numărul locurilor libere de pe Secţia ATI mai crescut, dar nu datorită vindecărilor,  ci din cauza celor două decese, astfel că în Mehedinţi mai sunt libere la terapie intensiv acum doar şase locuri. 41 de persoane au decedat de la începutul acestei crize, 125 sunt internate în spital, din  care 12 la terapie intensivă şi 71 de persoane pozitive sunt izolate la domiciliu. Un total de 204 de pozitivi în judeţ, la această oră. De la începutul pandemiei au fost infectaţi cu SARS-CoV-2 928 de persoane.


Etichete (ii)infectaricrestere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live