Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 05 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

14 Martie 2011
Vizualizari: 1973
Comentează add

Potrivit Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, numărul înmatriculărilor de vehicule noi a crescut cu 26 la sută în luna februarie faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

Creşte numărul autoturismelor înmatriculate în România

razvan-stancu

Foto: arhivă.

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunţat că numărul înmatriculărilor de vehicule noi a crescut în februarie cu 26 la sută faţă de aceeaşi lună din 2010, la 4.724 unităţi, iar cel de autoturisme a urcat cu 22 la sută la 3.238 unităţi.

Potrivit datelor statistice primite de la DRPCIV, înmatriculările autoturismelor second hand au scăzut în februarie cu 13 la sută la 9.088 unităţi.

Un număr de 64 de mopede şi motociclete au fost înmatriculate în luna februarie, de trei ori mai puţine faţă de ianuarie însă cu cinci unităţi mai multe faţă de luna februarie a anului 2010.

Conform datelor oferite de DRPCIV, Dacia este cel mai vândut autoturism în februarie, cu 70 la sută mai multe decât aceeaşi perioadă a anului trecut, pe locurile următoare fiind Skoda cu o creştere de 40 la sută şi Volskwagen cu o creştere de 1 la sută.

Potrivit datelor DRPCIV, la începutul anului 2011 au fost înmatriculate cu 33% mai multe vehicule noi, decât în 2010.

De asemenea, numărul înmatriculărilor de automobile noi a crescut, în ianuarie, cu 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.


Etichete înmatriculărivehiculeautoturismeDaciamotociclete

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live