Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

17 August 2016
Vizualizari: 989
Comentează add

Complexul de Servicii Sociale Sfântul Vasile cel Mare al Episcopiei Caransebeș este frecventat zilnic de aproximativ 45 de copii.

Creşă nouă în Caransebeș

mario-balint

Creșă. Foto: Arhivă/Facebook.com.

25 de copii de etnie romă, precum și cei proveniți din familii cu probleme sociale sau monoparentale, vor beneficia de o creşă nouă ce va fi construită în municipiul Caransebeș, în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean Caraș-Severin, în colaborare cu Episcopia Caransebeșului.

Aproximativ 1.500.000 de lei, bani proveniți de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale vor fi investiți pentru realizarea obiectivului, amenajat în interiorul Complexului de Servicii Sociale Sfântul Vasile cel Mare al Episcopiei Caransebeș, care mai adăpostește un centru de zi pentru copiii din ciclul primar, precum și singurul centrul maternal funcțional din județul Caraș-Severin.

Complexul de Servicii Sociale Sfântul Vasile cel Mare al Episcopiei Caransebeș este frecventat zilnic de aproximativ 45 de copii.

Centrul maternal, fiind singurul centru funcțional din judeţ, se ocupă de toate cazurile din Caraș-Severin. Acesta primeşte aproximativ 18 mame cu 30 de copii pe an.


Etichete creşăCaransebeșComplexul de Servicii Sociale Sfântul Vasile cel Mare al Episcopiei Caransebeș

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live