Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

17 Decembrie 2021
Vizualizari: 504
Comentează add

Poliția Rutieră face apel la șoferii care au parcurs deja un drum lung de sute de kilometri să facă pauze de odihnă la fiecare două-trei ore.

Cozi mari de autoturisme la intrarea în țară de la Vama Nădlac 2

alex-lancuzov

  Foto: Arhivă.

Sunt cozi mari de autoturisme la intrarea în țară, la Vama Nădlac 2, pe Autostrada A1; este cel mai important punct de trecere a frontierei dintre România și Ungaria. Este o perioadă în care în mod obișnuit se formează aglomerație, în condițiile în care românii care lucrează în Occident revin în țară.
 
În plus, cei mai mulți dintre ei folosesc rutele acoperite de rețeaua de autostrăzi. Potrivit site-ului Poliției de Frontieră, la Vama Nădlac 2 sunt timpi de așteptare de 120 de minute la intrarea în țară pentru autoturisme.
 
Este aglomerat și la Nădlac, unde timpii de așteptare sunt de 70 de minute. O situație similară se înregistrează și la Vama Petea.
 
Poliția Rutieră face apel la șoferii care au parcurs deja un drum lung de sute de kilometri să facă pauze de odihnă la fiecare două-trei ore. De asemenea, conducătorilor auto li se recomandă să fie foarte atenți la trecerea de pe autostrăzile din afară la drumurile noastre aglomerate și cu o singură bandă pe sens, unde riscul de accidente frontale este mult mai mare.

Etichete nădlacfrontierăvamă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live