Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Podină

9 Martie 2022
Vizualizari: 192
Comentează add

Șoferii au luat cu asalt benzinăriile din municipiul Satu Mare, aproape întreg orașul fiind paralizat de zvonul că o nouă creștere a prețurilor la carburanți ar afecta piața.

Cozi la benzinăriile din Satu Mare

sergiu-podina

Foto: Sergiu Podină

Șoferii au luat cu asalt benzinăriile din municipiul Satu Mare, aproape întreg orașul fiind paralizat de zvonul că o nouă creștere a prețurilor la carburanți ar afecta piața din România.

Totul este provocat de un zvon conform căruia carburantul va urca până la prețul de 12 lei pe litru i-a determinat pe foarte mulți sa își umple acum rezervoarele, ba mai mult unii dintre ei au mers cu butoaie sau chiar rezervoare de apa ce au o capacitate de sute de litri.

Zeci de mașini sunt si acum aliniate la toate benzinăriile de pe strada Careiului. Zona a fost izolată în timp ce șoferii așteptau indicații. Pe strada Botizului din Satu Mare, în Soarelui sau pe bulevardul Lucian Blaga, situația este aceeași, drumul este blocat de șoferii care așteaptă să alimenteze.

Pe site-urile socializare au fost postate mai multe fotografii în care se pot observa zeci de maşini care aşteaptă la coadă să intre la pompă.


Etichete carburanticozipreturiscumpirizvon(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live