Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

17 Septembrie 2015
Vizualizari: 913
Comentează add

România e solidară cu celelalte state membre UE, dar nu putem considera cotele obligatorii o soluţie la problema migraţiei, a spus Klaus Iohannis la finalul şedinţei CSAŢ.

Cotele obligatorii de migranţi "nu sunt o soluţie pentru rezolvarea crizei" Cotele obligatorii de migranţi "nu sunt o soluţie pentru rezolvarea crizei" - Conține audio

sorin-solomon

Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro. 

România e solidară cu celelalte state membre UE, dar nu putem considera cotele obligatorii o soluţie la problema migraţiei, a spus Klaus Iohannis la finalul şedinţei CSAŢ. 

"Este posibil ca printr-o procedură care va fi aplicată săptămâna viitoare, Uniunea Europeană să ne oblige să primim mai mulţi refugiaţi decât am oferit noi locuri. Este un scenariu pe care nu ni-l dorim, este un scenariu care nu cred că ajută la rezolvarea problemei refugiaţilor, dar este un scenariu care, cel puţin teoretic, este posibil şi atunci am discutat ce se poate întâmpla şi în acest context", a mai spus Klaus Iohannis.

AUDIO: Declaraţia integrală a preşedintelui Klaus Iohannis la finalul şedinţei CSAŢ.

Preşedintele României a vorbit şi de trimiterea în judecată a lui Victor Ponta, căruia îi cere demisia.

"Situaţia, după părerea mea, este din ce în ce mai problematică pentru primul ministru, este din ce în ce mai problematică pentru guvern şi din ce în ce mai problematică pentru PSD. Dar trebuie să recunoaştem că imaginea României are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni. Sper să se analizeze situaţia cu toată răspunderea şi cei care pot veni cu soluţii să vină cu soluţii. Părerea mea nu s-a schimbat, soluţia ar fi cu siguranţă, cea mai simplă soluţie ar fi cu siguranţă cea pe care am propus-o şi în iunie", a mai spus Klaus Iohannis.


Etichete Consiliul Suprem de Apărare a Ţăricriza emigranţilorPreşedintele Klaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live